top of page

Kattflickan

 

En musiksaga för barn ca 4 – 8 år.

 

Isabell vill ha en katt men mamma och pappa vill inte ha några katter som river och jamar och stökar till. Isabell får hjälp av John Blund och snart sitter det minsann en katt i sommarstugan. Men det är en lite konstig katt; en som spelar ukulele och vill ha råa strömmingar som Isabell måste fixa fram!

 

Stämsång och musik på bl a harpa, piano och ukulele.

 

En finurlig, djup berättelse om att våga drömma och få sina drömmar uppfyllda.

 

Manus: Gregor Du Rietz     Regi: Dag Werle/Elina Du Rietz

 

 

Se även Scenkonstportalen.se

Bokning och mer info: info@wihk.com

I rollerna

Wihk Music Productions
Helene Du Rietz 
Mamman

Folk, jazz och gospelsångerska, musikpedagog och körledare på deltid i Gustaf Vasa församling. Kompositör och instuderare som har jobbat med flera musikaler såsom Barberaren i Sevilla med Opera Vox. Kabaréer och musikteaterföreställningar med och för personer med funktionsnedsättning tex. ”Hannas sång” på Glashuset www.helene.durietz.com 

Wihk Music Productions
Charlotte Wihk
Pappan

Barnrytmikpedagog med över 25 års erfarenhet av att inspirera barn och föräldrar med sång och musik. 12 år på Dieselverkstaden i Sickla. Har initierat och producerat egna barnföreställningarna ”Du och jag och min lilla cykel”, ”Jakten på den försvunna julvisan” och "HURRA, ett bi". 

Wihk Music Productions
Gregor Du Rietz
Manus

Teatermanusförfattare och skådespelare som har spelat i många kortfilmer, teater och barnteaterföreställningar såsom ”Haren och vråken” och ”Sandvargen” på Ormteatern samt flera av Spegelteaterns uppsättningar av Shakespeare på Steninge Slott. Han har även turnerat runt i Mälardalen med förskoleföreställningen ” Trollen, Byttan Bing och Bång” med Teater Bulan. 

Wihk Music Productions
Kajsa Dahlström  
Isabell

Kajsa Dahlström, musiker och folksångerska. Kompositör, skådespelare, berättare och musiker i ett flertal barn- och familjeföreställningar. Bl.a. ”Sagan om riddar Parcifal”, ”Mörksuggan”, ”Tjärnens spegel" samt ”Profeten”. Hon arbetar också som pedagog för barn och ungdomar på Scenkonstmuseet. 

Wihk Music Productions
Pi MånaLi Ericson 
Katten

Folksångerska och musiker med flera egna projekt och band. Spelar ukulele, cittra, munspel, gitarr och har stor erfarenhet av att leda musikgrupper för personer med funktionsnedsättningar. Arbetar även interaktivt med musik som innebär samspel med instrument, röst och rörelse.

Wihk Music Productions
Dag Werle
John Blund/Doktorn

Regi och dramaturgistudier vid Operahögskolan och Operan i Stockholm.

Dag har tidigare arbetat som dansare och skådespelare i 15 år. Musiker i bandet "Det stora oväsendet" och dramaledare på A la cartéteatern.

bottom of page