OM CHARLOTTE

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Twitter

CHARLOTTE WIHK

Rytmik och musik för barn

Alla föreställningar är bokningsbara.

Hör av dig om du vill veta mer, boka något, eller hitta på något nytt tillsammans med oss:-) ​

 

Kontakt: charlotte@wihk.com eller ring 0739-38 82 81

Barnföreställningar

KLÄTTERTRÄDET
- en sång och musikvandring 

En sång- och musikvandring tillsammans med Charlotte och Anders Wihk. Ett allsångsäventyr, eller snarare en familjegudstjänst där alla får vara med, både gammal och ung.

Du och jag och min lilla cykel
- Ett allsångsäventyr

Cykla iväg på äventyr med Charlotte och Anders med Jujja och Tomas Wieslanders underbara sånger. Föreställningen bygger på sång- och bilderboken med samma namn.

Ett kulturprojekt utifrån
"Berätta, leka, läsa"

Ett kulturprojekt i tre delar inspirerat av Läsrörelsens Berätta, Leka, Läsa för att uppmuntra till läsning för de minsta barnen i förskolan.

LEARN ENGLISH - En sing-a-long-lektion på engelska

…med mycket interaktion under ledning av Charlotte och Anders Wihk. Nyskrivna sånger av Anders Wihk och några välkända som t ex "If you're happy and you know it, clap your hands"...

Kattflickan - En musiksaga om att våga drömma (4 - 8 år)

Isabell vill ha en katt men mamma och pappa vill inte ha några katter som river och jamar och stökar till. Men Isabell får hjälp av John Blund...

HURRA, ett bi!
Surrande musikteater om bin

En hoppfull föreställning om vikten av att vara rädda om våra bin. Vi får följa med på ett sjungande, surrande äventyr som vi inte riktigt vet hur det slutar…än!

Jakten på den försvunna julvisan - Musikteater för barn 3-9 år

Succé i 5 säsonger! Julstämning, spänning och givetvis julsång. Tomtenissorna Lotta och Nella tillsammans med Komp-Nisse bjuder på en fartfylld julshow!

Åh, vad härligt det var. Alla barnen sveptes med och gamlingarna också

Kurser, prat och inspiration

Som barnrytmikledare är min drivkraft att ha kul och skapa gemenskap mellan föräldrar och barn. Med sång och rytmik blir det buskul. I över 25 år har jag haft förmånen att få inspirera barn och deras föräldrar genom sång och musik. En bred repertoar från "Imse Vimse" i alla möjliga skepnader till nyare "hits" av bl a idolerna Jujja och Tomas Wieslander blandas med egna infall.

Barnrytmik runt om i Stockholm har varit min bas och på Dieselverkstaden i Sickla har jag 2004-2016 haft barnrytmik varje fredag. Dansmuséet, Dansens Hus, Kulturfyren och Fjäderholmarna är andra platser jag haft rytmik på regelbundet. Det har också blivit flertal barnföreställningar, ofta tillsammans med en av Sveriges bästa pianister;  - Anders Wihk. Välkommen att sjunga med. Här nedan är några av mina påhitt. Se även NEWS och MEDIA.

Föreläsningar/ workshops ​

för förskolepersonal eller barnrytmikledare håller jag efter önskemål. Jag delar gärna med mig av det jag kan.

Barnrytmik

Sjung, dansa och ha kul med ditt barn. Hela kroppen får vara med och ibland spelar vi på lite rytminstrument. Men kroppen är vår främsta rekvisita.

 

Jag kommer gärna ut till förskolor, barnkalas, bibliotek mm och har rytmik.

Boka direkt via mig eller på kulturdirekt.se/kulan 

Konferencier

Vill du ha någon som får folk att lyssna, engageras, involveras och inspireras. Boka mig!

Gitarrkurs för föräldrar och förskolepersonal

Med några få ackord kan du spela massor av barnvisor (och det är bara barnvisor jag kan lära ut). Anmäl dig till mig om du vill vara med på en kurs.

Planera Smartare

Ja, som du ser har jag många olika projekt på gång och kunna ha bra planering för att inte missa något är inte så dumt. Därför har jag nu blivit certifierad planeringsutbildare. Vill du lära dig att Planera Smartare och arbeta effektivare? Då kan jag erbjuda dig en individuell utbildning i planering. Hör av dig om du vill veta mer. 

Connect

Contact

© 2020 Wihk Music Productions